Här kommer det i framtiden bli en mötesplats där vi välkomnar er att hålla intensivretreats, seminarier och workshops med upp till fem deltagare i en familjär atmosfär.

Redan nu är vi gästgivare till människor från hela världen som ger oss arbetsenergi i utbyte med bostad och mat. Vår profil i portalerna:

helpx.net

workaway.info

Visionen

 

Karlstorp är en plats på Moder jord som vill tjäna människor som en oas för att kunna hela, tanka ny kraft och energi, ge självinsikt, visioner och potentialutveckling. Vi erbjuder infrastruktur för intensiva och exklusiva retreats, seminarer och workshops för upp till 4 deltagare (kanske fler i framtiden). Läget vid kanten av en naturskog och vid en idyllisk badsjö lämpar platsen framför allt för naturrelaterade ämnen. Här är naturen helingkatalysator nummer ett.

 

Vad som gör den här platsen så speciell:

 

 • Vi är inget vanligt konferens- eller seminarhotell. Redan uppbyggnaden av kraftplatsen sker i energi av gemenskap och kooperation genom hjälp av volontärer som tar med sig arbetskraft, speciella kunskaper och potentialer, motivation och entusiasm i utbyte mot kost och logi från gästgivarfamiljen. Med hjälp av internetportaler som ”helpX” och ”Work Away” är det möjligt att välkomna volontärer från alla delar av världen och att skapa en energi av enhet, oberoende av skillnader i ras, religion och kultur.

 • Vi erbjuder en familjär och personlig atmosfär och exklusivitet för varje seminarium, där det alltid bara är en kurs på plats.

 • Hela utvecklingen leds genom den andliga världen och genom den höga energin av den närmaste omgivningen. En plats av särskilt hög energi som tillgång finns nära bostaden.

 • Naturen och framför allt alla träd är helingkatalysator nummer ett. Övernattningar i enkelt, pragmatiskt men ändå kärleksfullt inrett torp tillåter närvaro till naturen och samtidigt den nödvändiga bekvämligheten.

 • En annan viktigt aspekt för oss är maten. Uppehälle av våra gäster bidrar till helingprocessen, genom att

  • livsmedlen som används för att tillaga alla färska rätter gror på plats (vilda örter), odlas på plats (grönsaker och frukt) och produceras på plats (ägg, honung) eller köps från privata trädgårdar i närmaste omgivningen.

  • boenden situeras vid odlingsytorna så att plantorna kan kommer i kommunikation med människorna på omedveten nivå och kan utveckla sina optimala helingeffekter.

  • Alla övriga ingredienser väljs på så sätt att de kan stödja helingprocessen på bästa sätt (övervägande basisk, inget kött, industriellt socker eller vitt mjöl).

 • Kraftplatsen arrangeras till stor del med second hand möbler, byggmaterial, servis, textiler osv. i kärleksfullt handarbete och utgör den unika karaktären och originaliteten för platsen.